telefon / phone:

+47  74 70 19 06

e-post / e-mail: 

post@jobboppdrag.no

Denne nettsiden eies og drives av

Sjømark Markedsanalyse Org nr. 979 865 252

Adresse:

Haakon Odd Christiansens vei 15, 7048 Trondheim.

Hjemmeside til din bedrift

Vis alle ditt sanne ansikt, hva dere står for og hvilke tjenester dere kan tilby med en hjemmeside. 

Vis dine potensielle kunder din yrkesstolthet, og fagkunnskap, og hvorfor de bør velge nettopp din bedrift til sitt oppdrag.

La potensielle kunder se hvor mye vekt din bedrift legger i å få jobben utført på en skikkelig måte, og ferdig levert til avtalt tid.

Vi lager hjemmesiden din

I dagens samfunn er det helt nødvendig med en hjemmeside for å bli sett, og kunne konkurrere med de andre på markedet. En hjemmeside vil kunne øke driftsinntektene til din bedrift betraktelig samt utvide bedriftens geografiske kundekrets.

Pristilbud

Enkeltside som inneholder

- layout med bilder 

- kontaktinformasjon

- bilder av ansatte

- informasjon om bedriften

- domenenavn ( .com, .net, .org, .info)

- web hosting / webhotell

- oppsett av SEO

Pakkepris maks 4500,- kroner ekskl.mva

Pakkepris:

1. Oppsett av nettside og SEO  3000.- Dette er det engangsbeløpet vi tar for å lage nettsiden for kunden.


2. Betaling til nettsideleverandør for domenenavn og webhosting for 1 år, kr. 1000,-  til 1500,- avhengig av hvilken nettsideleverandør kunden velger i samråd med oss.

 

Som du ser ovenfor så blir totalkostnaden under 4500,- kr det første året inklusiv kostnaden til å lage nettsiden. I de følgende årene er det bare leie av ditt domennavn og webhosting du betaler for og som er det eneste du trenger for å holde en hjemmeside. Dette koster totalt et sted mellom 1000,- til 1500,- kr per år i forhold til dagens markedspriser.

Opprett en brukerkonto hos ønsket nettsideleverandør og gi brukernavn og passord til oss. Vi går deretter inn og lager nettsiden din. Når du er fornøyd med nettsiden vi har laget velger du ditt domenenavn (nettadresse) samt betaler for domene navn og webhotell for et år, og vips, du er nå den stolte eier av en fortreffelig nettside! 

 

Vi gir full service fra start til slutt!

NB! Nettsidene blir laget på plattformer som benytter dra og slipp metoden til nettsidebygging. Mange klarer å bygge slike nettsider selv uten mye forkunnskaper, mens andre ville måtte bruk lang og kostbar tid. Dette tilbudet er ment for de som ikke har interesse, tid eller kunnskap til å gjøre dette selv, men som likevel trenger en nettside slik at de blir sett og funnet på nett av potensielle kunder. En av fordelene med slike nettsider er at man senere enkelt kan logge seg inn og forandre kontaktinformasjon på ansatte, legg til nye bilder, eller andre enkle redigeringer uten å måtte kontakte en webdesigner. Dette og lavere pris er grunnen til at slike nettsider har blitt så populære. jobboppdrag.net er bygget med dra og slipp metoden, da dette er perfekt for oss da nettsiden hele tiden må kunne redigeres med nye tjenester og informasjon av forskjellige konsulenter.

 

 

Ta kontakt for en uforpliktende prisvurdering av oppdraget!