top of page

Møtebooking

Vi har profesjonelle møtebookere med lang erfaring innen møtebooking. Majoriteten av møtebookerne hos oss booker møter rettet mot IT-bransjen. Møtebookerne jobber kun på timelønn, og av til med et tillegg hvis resultatene er gode eller over all forventning. Som kunde kjøper man et visst antall timer, etter timene er brukt opp vil vi ta en evaluering sammen med kunden for å vurdere resultatene.

En dyktig møtebooker kan åpne dører for din bedrift!

En dyktig møtebooker kan åpne dører for din bedrift!

Mange bedrifter sitter inne med gode ideer, løsninger og produkter som få eller ingen vet om. Ved bruk av en dyktig møtebooker vil man kunne åpne dører å skaffe seg avtaler og samarbeid man ellers bare kunne ha drømt om.

Forretnings Portrett

Kun personer med mye pågangsmot mestrer møtebooking. De som mestrer det er gull-verdt, og profesjonelle møtebookere tjener godt med penger. Bare de med tidligere jobberfaring som møtebooker eller som kan vise til gode resultater innen salg får prøve seg som møtebooker hos oss. Grunnen til dette er at de fleste må kaste inn håndkleet etter et par dager, og det er da bortkastet tid både for oss og konsulenten.

Nå en Deal

Kontakt oss for en uforpliktende prisvurdering av oppdraget!

bottom of page