tlf / phone:

+47  74 70 19 06

e-post / e-mail: 

thomas@jobboppdrag.no

Denne nettsiden eies og drives av

Sjømark Markedsanalyse Org nr. 979 865 252

Adresse:

Haakon Odd Christiansens vei 15, 7048 Trondheim.

Møtebooking

Vi har profesjonelle møtebookere med lang erfaring innen møtebooking. Majoriteten av møtebookerne hos oss booker møter rettet mot IT-bransjen. Møtebookerne jobber kun på timelønn, og av til med et tillegg hvis resultatene er gode eller over all forventning. Som kunde kjøper man et visst antall timer, etter timene er brukt opp vil vi ta en evaluering sammen med kunden og vurdere om det er grunnlag til å fortsette eller ikke.

En dyktig møtebooker kan åpne dører for din bedrift!

Mange bedrifter sitter inne med gode ideer, løsninger og produkter som få eller ingen vet om. Ved bruk av en dyktig møtebooker vil man kunne åpne dører å skaffe seg avtaler og samarbeid man ellers bare kunne ha drømt om.

Møtebooking er en tøff jobb. Kun personligheter med mye pågangsmot mestrer denne jobben. De som mestrer den er gull-verdt, og de beste tjener godt med penger. Kun personer med tidligere jobberfaring som møtebooker eller personer som kan vise til gode resultater innen salg får prøve seg som møtebooker hos oss. Grunnen til dette er at de fleste må kaste inn håndkleet etter et par dager, og det er da bortkastet tid for oss og konsulenten selv.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prisvurdering av oppdraget!